Fotograferen is bij mij uit hobby geboren. Steeds leuker vond en vind ik nog steeds, om anders te kijken naar de wereld om mij heen. Of dat nu mensen, dieren, natuur, of producten zijn, van alles kan ik genieten.

Mooie foto’s maken, heb ik mezelf aangeleerd. Cursusje hier en daar en ik heb heel veel gelezen op internet. Uiteraard heb ik ook heel veel uitgeprobeerd, samen met andere fotografen en ook vaak alleen.

Steeds vaker hoor ik van mensen dat ik zulke mooie foto’s maak. Ik word daar dan wel een beetje verlegen van.

De laatste jaren verzorg ik ook shoots. Portretten, groepsfoto’s en huisdieren.  De meeste foto’s maak ik in de natuur, maar ik heb ook een eigen studio voor portretten van mens en dier.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan mijn portfolio en stuur mij een berichtje via het contactformulier voor een shoot!

Groetjes en tot ziens!

Nenske